slobapatrola
Član
Sejemo svasta i nikad ne znasZar ima jos entusijasta koji seju kukuruz na suncokret? Nema valjane vlage ni na strsnistu i belom luku, a ne na repi i suncokretu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sejemo svasta i nikad ne znasZar ima jos entusijasta koji seju kukuruz na suncokret? Nema valjane vlage ni na strsnistu i belom luku, a ne na repi i suncokretu.
Bilo bi idealno sada da dobije 20-30 litra ali znam da ce ovde biti sigurnih 4-5t/ha ako mu ne padne u narednih 4-5 danaMarkic, za ovaj sa pukotinama nema zime. (ne beri brigu). Bice super.
Da, a neki ljudi su pametniji kad ćute.....Tvom ne treba vlaga, sto suvlje i toplije on sve bolji, da si ga posejao dve nedelje kasnije gurao bi po 4 klipa
Piše "bezpotreban", pročitaj još jednom....To sam i kazo, sto sam onda ja bezobrazan kad pisem da oni kasno sejani samo pice i bez vlage
Kolega gubiš vreme.Da, a neki ljudi su pametniji kad ćute.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Koliko dugo sejes kukuruz i kakva iskustva imas sa kasnom setvom i susomKolega gubiš vreme.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Kad je sejan?Lepo mu na ovoj vrućini
![]()
Tera 3 klipa, 2 zaperka i na svakom zaperku po 1 klip.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Kraj aprilaKad je sejan?