Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj je sejan tačnije 17.04 a ovaj je sejan posle djurdjevdana znam 100% obilazio sam na svaka 2-3 dana posto mi je blizu. Kad je on sejao moj je vec izašao ( uredio se)Pa čudo jedno kako je taj majski stigao već tako visok porasti i podgoreti.
Ja bi rekao da je to neki kasniji fao pa nema klipa, a da je sejan 8 maja baš i ne neverujem nešto. Isto kao i onaj krezubi od pre nekoliko postova, već za kuvanje a sejan pre mesec dana, idi molim te....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
prosle godine sam sejao P0217 oko 10 og maja kada je svima okolo kukuruz imao 3-5 listova. bio sam 'rekorder' u kraju sa 4t/kjMajska setva kukuruza opali jednom u 10 godina.
Prosle godine i kod mene je bilo tako ali ove godine pušiona kasna setva, sto kaze kolega Darko jednom u 10god bude rekordna kasna setvaprosle godine sam sejao P0217 oko 10 og maja kada je svima okolo kukuruz imao 3-5 listova. bio sam 'rekorder' u kraju sa 4t/kj
Ja se nebi slozio da je taj odnos .Prosle godine i kod mene je bilo tako ali ove godine pušiona kasna setva, sto kaze kolega Darko jednom u 10god bude rekordna kasna setva
Sve zavisi od podrucja do podrucja, ja pisem za moj kraj, jedino bas uz Moravu moze da izgura i kasna setva dobro skoro svake godineJa se nebi slozio da je taj odnos .