Kukuruz 2026

Nize je nosim inace i bude ravna, ako odvrnem kad spustam oslanja se na zadnji kraj vise i moze da osteti nosace dizni, ovako stoji ravno kad je spustena.

Podmeti palete kad je spuštaš, kupi hidro toplink... ovako ne valja. I u grupi ti je objašnjeno. Ovako ti ne radi kopir kako treba, ugao dizni nije dobar...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

@North ARMY Ako slučajno koristiš IDKT dizne, sa ovako podešenom prskalicom dobijaš besplatni efekat IDTA dizne. :)

Ima li kakve vajde protiv rizomskog sirka ako bi sada radio nikosulfuron + rimsulfuron i onda opet kasnije laudis ?
Znam da ga neće riješiti, zanima me hoće li ga zaustaviti u rastu i prvi i drugi tretman ?

Ima li kakve vajde protiv rizomskog sirka ako bi sada radio nikosulfuron + rimsulfuron i onda opet kasnije laudis ?
Znam da ga neće riješiti, zanima me hoće li ga zaustaviti u rastu i prvi i drugi tretman ?
Probaj sad dok je sirak mali te sulfurone i laudis bar 1L po ha, okvasivac obavezno.
Posle kad opet krene, probaj spartanje i onda jos 2L Laudisa, bice ok do zetve.

Malo prihrane prije kiše
588d1b5f6166a2fa9ef632b04f61708d.jpg
031fb521ef7aac3eac89c15a5f379179.jpg

Poslano sa mog 24090RA29G koristeći Tapatalk

Kad jure visoke prinose eto do koje mere idu,i seme mora biti polozeno u zemlju u odredjenom polozaju kao i lisce,daleko smo mi od toga jos ....Inace taj jedan seed unit ,ili kako vec da ga nazovem po nasem,garant nije ispod 1000-1500 dolara,tj eura.True speed jedinica za kinze je bese oko 800 dolara a ona ima godina vec sad ,nije bas najnovija tehnology.

Nazad
Vrh