Kukuruz 2026

Klipovi padaju zbog kukuruznog plamenca, koji maltene pregrize peteljku. Nije to do sorti.....
Da nema napada plamenca, klip lagano stoji na tuluzini do proleća ako treba.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Pa ne znam baš da je plamenac razlog.Imao sam Pioneer, OS i AS pored ovog i jedino su njemu ispadali klipovi na zemlju, sve je plamenac podjednako izbušio kao rešeto.
Promoter me još i napušio jer nisam objektivan...mislim se čoveče Božiji možemo se mi sada lako posvađati i popi.kati oko toga ko je u pravu ali ajde neka bude greška do mene, prekidamo svaki vid buduće saradnje i zdravo đaci, mene više ne zovi.

Klipovi padaju zbog kukuruznog plamenca, koji maltene pregrize peteljku. Nije to do sorti.....
Da nema napada plamenca, klip lagano stoji na tuluzini do proleća ako treba.....

I do plamenca i do hibrida. Sjecam se tacn,jako davno , mozda 2010 , sijali smo 6,7 pionir hibrida ,kao neki vlastiti ogled , po jedno 30ak redova . Poslije zetve zapalili , i gdje je bio neki P12 to se zutila zemlja , ostali nista...

Pšenica predusev.
nije do plamenca druze.po nasem iskustvu dkc5016 najlakse ispada.2023 imali ga pored jos 10hibrida na tabli od 12ha.drugi po redu bio 5016 i opet sedmi jer je radnik nesto zajebo dok se sejao.bila su 4 dkc hibrida i gde god je dkc bio tu se zelenilo posle tanjiranja strasno a i lepo su se zutili klipovi iza kombajna gde je dkc.al najvise se posle tanjiranja zelemnilo iza 5016
nije tolko ni do preduseva.ovo je bilo iza sojista ogled

Nazad
Vrh