Kukuruz 2026

Pucaju kukuruzi ovi za koje sam pricao da jako tesko podnose ove uslove.
Mislim da su za 7-10 dana potpuno suvi.
Ovi ce izdrzavati jos "neko" vreme.

P0710
Za sada stvarno se drzi dobro,pre 3 dana dobio 4 pljuska jaka tako da je miran jedno 10-15 dana da nalije zrno kako valja !

Mene omasila ta kisa, ja sam dobio poslednji put 22.7. 3 litra... Da je palo kao kod vas to bi resilo kukuruz do kraja vegetacije..

I verovatno nije neka vrućina tamo kod vas, čim ti ideš u čarapama.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Jutros je bilo 15 stepeni, lepo osvezi preko noci ali i nama dolazi ovaj toplotni talas tako da ni to nece potrajati..

Код нас креће пржење, ускоро се очекују кокице на њиви. Што се тиче ове године и кукуруза код нас је одсвирао крај. Жетва ако буде шта за три недеље максимално.

Drale ,ako me sjecanje dobro sluzi ,imao si bar 2 ,3 kiše u junu kasnije ,otkad mi ovde npr nemamo? Ne sumnjam da je tako kao sto kazes sa kukuruzom , zao mi je ,ali samo kazem?

Danas sam primetio da je kukuruz počeo da dobija sive fleke od sunca. Eto vršaja opet u septembru.

Drale ,ako me sjecanje dobro sluzi ,imao si bar 2 ,3 kiše u junu kasnije ,otkad mi ovde npr nemamo? Ne sumnjam da je tako kao sto kazes sa kukuruzom , zao mi je ,ali samo kazem?
Нема био сад обишао њиве и туга клипови се већ обесили, код мене гледао танко све то још стоје усправно али нема за кување већ су прешли у воштано стање. А лепо су обећавали било тих пар киша и баш се сви понадали пошто, нам је жито подбацило да ће нас кукурузи обрадовати. Али шипак ова ће година бити катастрофална. Сунцокрети још недељу, две и готови.

Nazad
Vrh