Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene omasila ta kisa, ja sam dobio poslednji put 22.7. 3 litra... Da je palo kao kod vas to bi resilo kukuruz do kraja vegetacije..
Jutros je bilo 15 stepeni, lepo osvezi preko noci ali i nama dolazi ovaj toplotni talas tako da ni to nece potrajati..I verovatno nije neka vrućina tamo kod vas, čim ti ideš u čarapama.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Нема био сад обишао њиве и туга клипови се већ обесили, код мене гледао танко све то још стоје усправно али нема за кување већ су прешли у воштано стање. А лепо су обећавали било тих пар киша и баш се сви понадали пошто, нам је жито подбацило да ће нас кукурузи обрадовати. Али шипак ова ће година бити катастрофална. Сунцокрети још недељу, две и готови.Drale ,ako me sjecanje dobro sluzi ,imao si bar 2 ,3 kiše u junu kasnije ,otkad mi ovde npr nemamo? Ne sumnjam da je tako kao sto kazes sa kukuruzom , zao mi je ,ali samo kazem?