Dolovac
Član
Na koliko cm je sejan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj 0217 je strasan hibrid ali radi poljeganja u nas atar vise ne ce iciNeverovatno kako jedna kiša napravi razliku
P0217 presevan suncokret.....
I dalje ima pukotina ali kukuruz je ok....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ma svake godine razilcito,to ti je lutrija... Imam kukuruz sejan 8 juna posle deteline,sad je izbacio sve po dva dobra klipa(sad su pecenjaci) pala mu je dobra kisa pre 10 dana i sada ponovo,a nema ga metar ipo visine. Veci klipovi nego stabljikaEvo vidite da se bolje pokazali kukuruzi iz kasnije setve. Kao sto je zito bilo bolje iz kasnijih rokova.
Slazem se.Mi svi smo u zadnjih par godina počeli previše da filozofiramo što se tiče poljoprivrede generalno,ispade da je ratarstvo komplikovanije od kvantne fizike ..A suština je da se biljci obezbedi hrana,zaštita i VODA.Sve ostalo su finese,potrebne ili nepotrebne,gde nekad dobiješ 10-15% veci prinos a nekad izgubiš .Sve u svemu ratarstvo je trenutno kocka,ako nemaš sreće puko si ko na ruletu i to je to.Nema tu šablona, već kako koja godina ponese..nekad je bolja rana ,nekad srednja,a nekad kasna setva...al to koja je najbolja se ne zna u proleće,već na jesen...
Samo KWS hibridi! Sta Nemac napravi,to je dobro!@dragan.kovacev
Vidis druze moj kad si menjao semensku kucu, sad pa na dalje posej onaj pravi
Ja sam siguran da ti znas ciji su ti hibridi!
Isto kao i kod mene isti hibrid 9300, najviše je legao na njivi koja je bila otvorena do komšija kao ova tvoja, ali tera klip sasvim normalno na zemlji mislim da će adapter 90% podignuti !Stete iz oluja 20.07. Pionir 9300 naj vise stradao, ostali manje vise i nema neke stete!