Kukuruz 2023

Pa kod mene ne moze gusta setva vidi se zemlja kolko je ispucala kod vas je bolje zemljiste i podnosi gusti sklop

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Pa na 37cm ja sam zadovoljan sejem prema zemljistu kojem raspolazem zavisno od ulozenog tako da sejem kao vi na ovoj zamlji imao bih prinos ravan nuli

Pa probali su mnogi pa nisu uspeli jug nase zemlje ima mnogo tipova zemljista ima gde moze ima gde ne moze kao kod mene ima koji su probali vruc vetar ih vec 70% izgoreo tako da ne ide vece ulaganje a prinos jedino u bas kisnoj godini

Ako pričaš o soji manje su imali moji u inđiji,ili bačkoj palanci...ako o kukuruzima onda jbg,baš je katastrofa...

Мање од тога... Ја сам прошле године имао на једном месту око 300 кила. Добро је написано.

Da, ja sejem 2-3 godine kukuruz pa onda suncokret i suncokretu ne bacam ureu nego samo 3x16 ove godine nisam bacio veštak zbog cene.

Ja konkretno ne koristim ureu u kukuruzu pre setve već dugo godina, baš ako je nešto vanredno. U jesen zaorem kako kad, ali uglavnom oko 250-300 kg npk đubriva (uglavnom 3x15) po kj i to je to. U sušnim godinama se mnooooogo bolje pokazalo, a nije loše ni u kišnim.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh