Kukuruz 2020

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Оћеш ти бити кривац за то или ће се можда наћи неки фактор више ,ајд баш напиши и овде шта ће рећи

Оћеш ти бити кривац за то или ће се можда наћи неки фактор више ,ајд баш напиши и овде шта ће рећи
Pa u to ne sumnjam,vec me pitao preko telefona dal sam sacuvao vrecu da vidi sta pise sto se tice klijavosti

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Pionir v74

Neznam šta mu bi.Hteo sam veceras da ga oprskam herbicidom monsun i sad neznam dal smem.
Imam ZP 427 ekstra izgleda,ali ovo ...

Isto i kod nas u ataru onaj sto je radjen adengom kilav ljubicast nikakav. Onaj sto nije radjen adengom kilav isto ali ne toliko. Pioneer 9757 i 9415 danas idem vidjeti dekalba 5685 kakav je. Jedino u ataru sto sam vidio kolegi kws kashmir e on u ovim uvjetima ima jako dobar start i ne zaostaje. Ali opet pitanje jel moze nacuriti i imati vlagu kao pioneer to ostaje za vidjeti

Evo na prvoj slici je od kuhn planter 3, a na drugoj je sejala maxima 3, sejano je pre 10 ak dana u uglavnom suvu zemlju
c9ed7fc300b94b5042200d4c546161fc.jpg
632b65c0976b7076788040667d95d6b2.jpg

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

I kod mene je ovaj 9911 dobio ovakvu ljubičastu boju. A pored njega i KWS i DKC ništa. Ima dovoljno fosfora. Ali me čudi da prošle godine kad sam njega sejao nije bio ovakav već normalno zelen. Nadam se da će od ovih sadašnjih temperatura da se oporavi.

I kod mene je ovaj 9911 dobio ovakvu ljubičastu boju. A pored njega i KWS i DKC ništa. Ima dovoljno fosfora. Ali me čudi da prošle godine kad sam njega sejao nije bio ovakav već normalno zelen. Nadam se da će od ovih sadašnjih temperatura da se oporavi.

U mom kraju se vec oporavlja, ja ga nisam sejao ali gledam kod komsije vec vraca boju i to dobija finu zelenu boju. Verovatno mu samo niz vremenskih prilika nije odgovarao pa je zato ove godine ispoljavao nezadovoljstvo :)

Zasto se osusili donja 2 3 lista kukuruza na jednoj njivi?ima po 20 metara osusenog ali tera iz sredine nove listove onda ima u istoj vrsti lep kukuruz pa onda opet osuseni donji listovi pa opet lep i tako.predusev detelina?

Kod nas fali oborina ovi što su poslije sijali imaju gadne probleme.
Kod mene što je niklo dobro je negdje fali dosta u sklopu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh