Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel Goran šofer,teraga kao da je tuđe,Kod mene berba gotova. Danas zavrsili P9911 14,5 % vlage i dkc 5068 13,8 % vlage. U proseku sam imao 6630kg po k.j
DKC5031 je najbolje rodio ali je bio posejan na najboljoj zemlji. 9911 i 5068 su bili na drzavnoj i po prinosu su bili priblizni oko 6500 po k.j
Radio meni drigar jedne godine za nuždu 6 redi. Pošto ima noževe na lancima ulazile su kompletno stabljike u kombajn. Na kraju u bunkeru blagi gadiluk...Da li moze kukuruz da se radi adapterom za suncokret,ali ima kukuruznu korpu ?
Mico nije Goran,Miladin soferira. Jos se bio unervozio ne moze brze do 5,5 km/h,kako ubrza kombajn ga sam uspori jer bude opterecenje 100%.
Nešto mi to sporo za leksiona.
Mozda ga adapter gusi.
Откуд да ниси ти радио са својим змајем?Mico nije Goran,Miladin soferira. Jos se bio unervozio ne moze brze do 5,5 km/h,kako ubrza kombajn ga sam uspori jer bude opterecenje 100%.