U ovoj nasoj drzavi ako kupujes to znaci naplaticu ti koliko hocu,kad prodajes dacu ti akontaciju i platiti koliko hocu i kad hocu i mozda te malo castim tvojim parama.Nezna se cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U ovoj nasoj drzavi ako kupujes to znaci naplaticu ti koliko hocu,kad prodajes dacu ti akontaciju i platiti koliko hocu i kad hocu i mozda te malo castim tvojim parama.Nezna se cena.
U ovoj nasoj drzavi ako kupujes to znaci naplaticu ti koliko hocu,kad prodajes dacu ti akontaciju i platiti koliko hocu i kad hocu i mozda te malo castim tvojim parama.
Kod mene za zrno LG limanova i Pioneer 9911.
Za klip ZP548, 555, 560 i NS 5051.
Na sojišta zaorano 300 kg ruske 16-ice po hektaru, na strnjišta negde 200 kg MAP-a, a na parcelama gde nisam zaorao ništa pred setvu ću 300 kg šabačke 16-ice.
Kako si zadovoljan sa Limanovu? U planu je sl.god da probam
Slazem se da nije, ali priznaces da nije merodavna ni 2017. Tolika susa je bila da si mogao svakom ponaosob da pevas isto bi mu bilo. Ne zanimaju mene rekordi i nemam njive u prvoj klasi da jurim rekorde. To je uglavnom peskovito zemljiste gde su mi njive potezi ka Vladimirovcu i Padini. Jednostavno ne bih vise da placam seme 80-100 po lancu dosta mi je toga. Taj agrimax mi je pao na pamet e sad moze i nesto drugo a jeftinijeNije merodavna 2014 godina. Tad su nikli i dali prinos i ono posejano na tavanu.