DusanA
Član
Juce merio vlagu na DKC 5031 (Fao 420), sejan 21.04.
- - - - - - - - - -
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ABC Rusku Krstur je imao ovo cudo kod nas su u zadruzi skidali secerac imao sam prilike da se vozim sa njime tada ga je vozio jedan decko iz Sombora.Inace prikolica je rucni rad jer je njegova original u krv skupa.
A gde da ga držiš? Nemaju svi velike hale ili silose a da stoji na njivi pa da ga vetar lomi kao prošle godine ili da krenu kiše pa da mu poraste vlaga ili da ga napadnu divlje svinje?I sta planirate sa kukuruzom kada ga skinete? Predajete ga odmah u silos, ili cekate da vam prvo jave akontnu cenu da vidite da li vam odgovara da im uopste vozite? Ponovo se ponavlja ista prica: ako im bez ikakvog dogovora punite silose, otkupljivaci posle mogu da vam daju cenu koju god pozele, i ja stvarno ne vidim razloga da nam plate koliko bi trebalo da nam plate. Moje otkupno mesto se uklapa po Vojvodini i cekaju sta ce kod vas biti.
Odvezes kukuruz na nevidjeno, predas, on ti za nekoliko dana javi cenu koja je losa i nerealna, i ti od kuce prokomentarises kako je to sramota...