Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da se ispravim. Naš vlagomer je pokazao 14 a na otkupnom mestu 15.Kws 2370 14 vlaga...
Ne ,desni je djubren samo urejom i to 100kg po jutru u redove ,levi je djubren eliksirom 90 kg po jutru u redove .Da napomenem da su klipovi uzbrani bez biranja koji je veci.Samo da dodam da ja ovo prvi put radim i nemam nista od reklame ali ako je nesto dobro zelim to da podelim sa svima {i ja sam naucio tako mnogo stvari na forumu}Ako je ovaj sa desne strane sa Eliksirom djubren onda definitivno treba shvatiti da propaganda i njihovo lajanje treba zaobici u silokom luku.
Ne samo po pitanju djubriva vec i po pitanju onih glupih prihrana sa secernim vodicama.
Ne palite se vise tako lako.
Mozes doci da se licno uveris ,vodicu te na njivu .Naravno da je bolje, ovde je rec o situaciji kad se iz nekog razloga ne zaore MapDa ti verujem? Ja i dalje vise verujem da je bolje 100 kg/kj Mapa i 100-150 kg/kj ureje.
Bacena rasturivacem predsetveno, a kise doduse dugo nije bilo posle setve...@Sudarski
Kako je urea rasturena u redove,sa spartacem ili rasipacem i onim kao dodatkom ?.Nakon kolko vremena je pala kisa od primene ureje ?.
@Sudarski
Kako je urea rasturena u redove,sa spartacem ili rasipacem i onim kao dodatkom ?.Nakon kolko vremena je pala kisa od primene ureje ?.
Tako je kod mene radjeno ali kod drugara je urea bacena sa setvomBacena rasturivacem predsetveno, a kise doduse dugo nije bilo posle setve...
Послато са E5603 уз помоћ Тапатока