sinisa1979
Član
Šac metodom od 0.5 do 1%.Jel netko zna koliko %pada u tjednu vlaga kad su ovakve temperature?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šac metodom od 0.5 do 1%.Jel netko zna koliko %pada u tjednu vlaga kad su ovakve temperature?
Ma da,na to sam mislio samo sam progutao ostatak rečenice....Pre mislim da dnevno pada toliko. Da je nedeljno, skidali bi ga negde oko Bozica
Hvala na savetu, cim vlaga dodje izmedju 25 i 27% berem, a mislim da ce to biti vrlo brzo.
Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk
Dobar je Konsens za branje, vrlo malo se kruni, sacekaj da mu jos padne vlaga i beri.Okaci sliku obavezno kada oberes, zanima me kakav je ove godine.Danas dobio rezultate vlage. Zp 606 30,6 a kws konsens 27,7. Molio bi da mi zeljkoo, posto ima iskustva a i oni koji isto imaju sa ovim hibridom kws-a, da li se kruni pri branju ako mu spadne jos vlaga. Cele sl nedelje najavljuju temp 32-35C pa ce sadasnja vlaga sigurno dosta da padne dok ne pocnem da ga berem. Mozda i sl vikenda probam da obidjem par krugova sa vratinama i pripremim njivu. Inace sejani su zajedno 13.04.