sinisa1979
Član
Šac metodom od 0.5 do 1%.Jel netko zna koliko %pada u tjednu vlaga kad su ovakve temperature?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šac metodom od 0.5 do 1%.Jel netko zna koliko %pada u tjednu vlaga kad su ovakve temperature?
Ma da,na to sam mislio samo sam progutao ostatak rečenice....Pre mislim da dnevno pada toliko. Da je nedeljno, skidali bi ga negde oko Bozica![]()
Hvala na savetu, cim vlaga dodje izmedju 25 i 27% berem, a mislim da ce to biti vrlo brzo.
Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk
Dobar je Konsens za branje, vrlo malo se kruni, sacekaj da mu jos padne vlaga i beri.Okaci sliku obavezno kada oberes, zanima me kakav je ove godine.Danas dobio rezultate vlage. Zp 606 30,6 a kws konsens 27,7. Molio bi da mi zeljkoo, posto ima iskustva a i oni koji isto imaju sa ovim hibridom kws-a, da li se kruni pri branju ako mu spadne jos vlaga. Cele sl nedelje najavljuju temp 32-35C pa ce sadasnja vlaga sigurno dosta da padne dok ne pocnem da ga berem. Mozda i sl vikenda probam da obidjem par krugova sa vratinama i pripremim njivu. Inace sejani su zajedno 13.04.