Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno u jesen nisi ništa zaorao?
Trebao si jedno parče ostaviti bez tog Elixir 16:27:7 radi kontrole, da vidiš kako se razgrađuje.
Koja kolicina elixira
Ono sto sam ja procitao a stavljale su kolege na forum je da se P iz mapa usvaja postepeno prve god recimo 30 posto pa malo manje sledece itd {nesecam se tacno cifri nezameri} a da je primenom u redove manji kontakt djubriva sa zemljistem i do 100 puta ,tako da se manje i veze za zemljiste a vise je pristupacno biljkama .Nadam se da sam pravilno napisao kolega Dragan18 bi to bolje objasnio ako je raspolozen naravnoOno sto mene zanima je koliko se %mapa usvoji,a koliko primer yara ili elixir djubriva u sezoni....konkretno primer fosfora,ako map ima 52%,a elixir 27%,koliko od toga biljka usvoji za vegetativni period,?
Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока
A koja vrednost ph-a se smatra lošim? Koje đubrivo može ići u redove? Imamo li uopšte na forumu temu đubrenje u redove ili sličnu?