Mislim da mu je ZP 704 parnjak ,ako ne i stariji.Zna li neko koje godine se pojavio NS 640? Ima li starijeg hibrida danas na njivama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da mu je ZP 704 parnjak ,ako ne i stariji.Zna li neko koje godine se pojavio NS 640? Ima li starijeg hibrida danas na njivama?
Iz godine u godinu, sve vise naroda kod mene shvata ovu bolnu istinu.Jesu dok ne dodju na vagu . Mnogi kažu nisu Pionir i Dekalb za berbu u klipu , a to je zato što obično ko bere u klipu ne važe kukuruz pa nezna odmah prinos neko onako odokativno po dužini klipa sudi .
Koji ti je hl?Danas sam poceo sa skidanjem kukuruza.
Setva 3. i 4. april. NS 6102 16% vlage. Dekalb 5143 14% vlage.
Prinos je izmedju 7000-8000kg po hektara prosek. Ne znam tacno posto jos nisam merio.
Mislim da mu je ZP 704 parnjak ,ako ne i stariji.
Ja sam sejao BC i pravo da ti kazem mislim da je to samo kopija od ZP hibrida...Kakav je ZP bio prošle godine.
Ove godine sam ga izbacio posle mnogo godina i ubacio BC i po svemu sudeći se dobro pokazao iako je u našim krajevima malo zastupljen.
Neka seje ko sta hoce ali bih voleo da vidim hibrid iz fao600 koji ce biti bolji od ZP 606. Nepricam bezveze, sve povrsine sam sejao sa Pionirom, sada samo ZP 606 i ns 6102. Za ranije grupe zrenja nekazem tu su stranci dosta jaci, mada nisam probao ranije domace.