Promenila su se vremena. To je nekad vazilo. Ko nije naucio u medjuvremenu sam je kriv.
Ljudi su se promenuli a ne vremena,Nisu naši stari bili prosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Promenila su se vremena. To je nekad vazilo. Ko nije naucio u medjuvremenu sam je kriv.
Kristal možeš ti njega i ovrći, on koliko vidim je u fazi intezivnog zrenja, stiće on za vršidbu na vreme, ako ga bereš onda sa što većom vlagom bar 25% zbog krunjenja mada ga planiraj u proleće prve da kruniš pošto kad se osuši ispadaju zrna iz šapurike sam, tako su kod nas radili ranije, za taj 4590 neznam kako mu je usađeno zrno u šapuriku ali dkc je poznat po tome da je više za vršidbu.[/QUOTE
Ja sam pre svega i hteo kruniti, nego sam pitao za branje,da bi ga sto pre sklonio,potez Medenjaca blizu sela, posledice verovatno znas
naravno da mozeš i dalje da radiš kao tvoji stari,ali nemoras da ubedjujes druge da je to najpametniji izborLjudi su se promenuli a ne vremena,Nisu naši stari bili prosti.
Koji je hibrid u pitanju ?.Ja sam video kod mog NS 6010-6030,ali ne kao kod tebe ,sto bi rekao Matic,kao banane nacickano,nego bukvalno jedan klip ,mali i jalov,ali donekle formiran,ima po koje zrno.Kakva je ovo nesreća?
naravno da mozeš i dalje da radiš kao tvoji stari,ali nemoras da ubedjujes druge da je to najpametniji izbor
link za jednu od mnogih studija http://polj.uns.ac.rs/wp-content/uploads/2015/12/Milenko_Anadzin.pdf
Ovo je kukuruz mog drugara. Mislim da je pomešao 677 i AS 72. Tamo gde bi trebalo da bude klip, javlja se Djoka.Koji je hibrid u pitanju ?.Ja sam video kod mog NS 6010-6030,ali ne kao kod tebe ,sto bi rekao Matic,kao banane nacickano,nego bukvalno jedan klip ,mali i jalov,ali donekle formiran,ima po koje zrno.