Ja danas taman uhvatio da oprskam kukuruze i zadnju turu odradim oko 18h kad u 18:30h poce kisa jbg a vec je 8 list,reko da uhvatim zadnji voz laudis i ekvip sad cu morati da repriziram ili da trazim kopace koji su kod nas izumrli!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas poslepodne bi se moglo spartati,ali bilo je precih poslova.Nevolim zagrtanje, ali zbog trenutne situacije, moracemo da primenimo i tu agrotehnicku meru. U medjuvremenu je pao dooobar pljusak
i ja imam na jednoj parceli nekoliko delova sa tom belom zemljom i jos nisam nasao resenje za nju!probacu nagodinu yaru ili euro fertil da pojacam na tom delu...Sta znam,svasta je moguce,ali mislim da crvenilo nije u pitanju,bar nisam cuo da se pojavilo kod nas.
Pako je u pitanju i javlja se bas na tom delu gde je bela zemlja,na drugom ne.Prosle godine je na istoj njivi bio kukuruz,drugi hibrid,usev je dosta losiji bio tamo,ali se nije pojavilo ovo crvenilo.
Inace sta preduzeti povodom te bele zemlje,stajnjak,mozda Yara djubriva u kojima je fosfor u drugom obliku?