MOMOSARIC
Član
Total će sve spržiti što je niklo osim bandera i sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne volim sam da se hvalim ali u tom delu atara nisam video bolji,ali...sve je to trava sto kazu neki nasi stariji clanovi,glavno ce biti za mesec i po-dva...tad cemo videti kako mu masna stoji!Za sad obecava...Covece...kukuruz za ponos
Sto nebi jos nije kasno evo kod nas zadruga pokosila tritikal u zeleno i sada oru za kukuruz neku raniju fao grupu 300-400 i stice!Uzeo sam juce jednu zaparlozenu njivu u arendu, zeleo bih nekako da je iskoristim pa na jesen da sejem psenicu. Da li bi bilo pametno da je sada poorem i spremim za setvu i na njoj posejem kukuruz (neki rani) da li bi bilo nekog roda?
Slobodno 2-3 kg Ureje po k.j znaci na prskalicu mozes i do 8-9 kg slobodno!jedno pitanje: savetuje me covek da rastopim 3 do 5 kg vestaka, uree ili sana i prehranim kukuruz folijarno. pa me zanima da li je ko od vas tako nesto radio i kako mu se pokazalo?
Slobodno 2-3 kg Ureje po k.j znaci na prskalicu mozes i do 8-9 kg slobodno!