draganNb
Član
Neznam kako,svi se zalite za Pioneer,ali kod nas se niko nije zalio,i niko ga nije presevao,mislim na normalne uslove...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za ogled su ti dali lose seme?
Odlicno je nicanje kod Pionira, al' mnogi su se zalili na B23 u 2011!
Za k67 mogu da potvrdim da se kvari,pre par sezona sam ga uzeo na probu bio je na istoj parceli sa b23 i a24 i bilo je toliko kvarnog-budjavog da sam ga jedva prodao dok kod druga dva hibrida u istim uslovim ni zrna kvarnog.tako da je kod mene odma izbacen iz upotrebeI kod drugara je jako lose nikao B23,izgleda da mu "istekao rok trajanja" u Srbiji,ja licno nisam imao problema sa nicanjem(K67,A24),al je zato svaki treci K67 bio budjav.
Ja sam za gratis imao da biram,ocu R10 ili P12.
zar nije za 2011 B 23 bilo gratis seme , inace ja sam 4 godine sejao pionirova semena odlicno je nicanje bilo
to je zato sto si naopako posadio semeNije dobijen kao gratis već je kupljen u prodavnici i to seme je skoro svo klijalo ali klica nije išla gore već samo dole u zemlju!
prosecan rod prosle godine ( 555 ),ali zato svinje ga tamane u zrnu-klipu kao ludeJel neko sejao zp 555,600? Voleo bi da čujem neka zapažanja o tim hibridima iz proizvodnje pošto planiram i da ih berem.Unapred hvala.