mirmag
Član
Zmaj 125 preradjen u berac...
E to i mene zanima! Mirmag daj malo vise slika ako imaš!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E to i mene zanima! Mirmag daj malo vise slika ako imaš!
nije ovo bila zamjerka nego volim što je sad sam sebi dokazao kakvi su prinosi mogući i drago mi je da neko i u ovoj godini ima "prinos za ponos"U al pamtiš ko mazga . Pravo da ti kažem neznam dal smo ikad i imali takav prinos , a prošle godine sam prijavljivo i 3.5t/ha . Vidio sam odma da može kad si pokazao slike kakva je zemlja tamo i kako izgleda kukuruz .
Ne mogu misevi toliko stete da naprave koliko Diabrotika i 2 i po meseca bez kapi kise!!!I u mom kraju je kukuruz dobar. Palo je vise kise nego kod vas na severu. Samo u julu nas je pogodilo nevreme i kukuruz je dosta polegao. Bice problema prilikom branja, tesko da ce kombajn moci lepo da sakupi, a i misevi su poceli da rade.
danas ovrsili jedno jutro, NS 6043, polegnut,i mnogo jalovih biljaka, prinos 3t iz jutra, vlaga 19,7,stavljen na tavan i razvucen na tanak sloj od 10cm, i tu treba da se osusi