Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitacu te za 3-4 dana dali je klijao taj samonikli? Ima da se zeleni za par dana garant.Mislim da je jos zemlja hladna a to se po meni vidi na njivama gde je bio suncukret jer samorasti jos nije klijao.
Odkad su to rokovi setve kukuruza?trebaju se i neki rokovi setve ispostovati, I rok 25.03. II rok, kao naj bolji godinama unazad od kad pratim 05.04. III 15.04. samao da napomenem da je I rok bolji od III roka, izuzev 2007 kad je III rok bio naj bolji... tako da sej te ljudi od nedelje
za Vrsac u utorak predvidjaju od 0 do 20 stepeni,jutros +2Po meni nije toliko bitan datum setve nego uslovi i tempetratura zemljista!ne treba zuriti noci su hladne a i javljaju neko zahladjenje sledece nedelje.
to je i moj planmi necemo pre prvog sigurno
Ali taj kukuruz posejan ranije, početkom aprila, u jesen će sigurno imati manje vlage od onog koji je posejan polovinom aprila...