Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Pitacu te za 3-4 dana dali je klijao taj samonikli? Ima da se zeleni za par dana garant.Mislim da je jos zemlja hladna a to se po meni vidi na njivama gde je bio suncukret jer samorasti jos nije klijao.
po meni jako smesno,neka seju sejacu kad se stvore pravi uslovi za sejanje sigurno nece biti 15 maj JBT.Odkad su to rokovi setve kukuruza?trebaju se i neki rokovi setve ispostovati, I rok 25.03. II rok, kao naj bolji godinama unazad od kad pratim 05.04. III 15.04. samao da napomenem da je I rok bolji od III roka, izuzev 2007 kad je III rok bio naj bolji... tako da sej te ljudi od nedelje![]()

za Vrsac u utorak predvidjaju od 0 do 20 stepeni,jutros +2Po meni nije toliko bitan datum setve nego uslovi i tempetratura zemljista!ne treba zuriti noci su hladne a i javljaju neko zahladjenje sledece nedelje.
to je i moj planmi necemo pre prvog sigurno
Ali taj kukuruz posejan ranije, početkom aprila, u jesen će sigurno imati manje vlage od onog koji je posejan polovinom aprila...