draganNb
Član
i mene interesuje isto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kad smo zajedno sa njima sedeli iDr.Gruja je napisao(la):I ja imam iste informacije kao i Mića
Upravu si da je navlakuša 100%.bojcetic je napisao(la):Ovo je navlakusa. 99% sam siguran da data firma ne postoji
Ako pak postoji verujem da bi u ovom trenutnku vecina nas prodala kukuruz njima...
Ja sam ga sejao do pre par godina dok se nije pojavio NS-6030 kako kažu njegov naslednik.Mislim da je 6010 jedan od najrodnijih kod nas tu mislim na sve semenske kuće. Njegova mana je tanka i visoka stabljika sa visokim položajem klipa i prilikom jačeg udara vetra dolazi do povijanja-poleganja, da bi se to izbeglo na predlog Dr. Jockovića sa NS instituta jasam nekoliko godina sejao tako da u krajnje baterije stavim Zenit-NS a u drugu i treću 6010 tako sam dobijao dva reda Zenita i dva reda 6010.Sa ovom konbinacijom prilikom branja u klipu sam bio prezadovoljan i nisam imao polegnutog kukuruza od vetra.ivan610988 je napisao(la):Jel sejao neko NS6010? Kakav je? Kako podnosi susu i peskovitiju zemlju? Kakav je u odnosu na NS640?