Lala iz Banata
Član
Alikunde je najvece sranje, gori od najgoreg. Ponco se kod nas pokazao dobro, samo se malko teze bere. Mi sejemo ove godine 60-tak lanaca kukuruza, hibride AS 62 i 72, KWS Mikado i Grecale, Pioneer F02 i P88 i ZP 684.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel si sejao ranije zp684? kako se pokazao? Ja ga sejem vec 3 godine i nikad nije podbacioLala iz Banata je napisao(la):Alikunde je najvece sranje, gori od najgoreg. Ponco se kod nas pokazao dobro, samo se malko teze bere. Mi sejemo ove godine 60-tak lanaca kukuruza, hibride AS 62 i 72, KWS Mikado i Grecale, Pioneer F02 i P88 i ZP 684.
Sejao sam ih i dosta su se dobro pokazali bar kod mene.uU prinosu su mi bili kao i pionir k67 stim da mi je pionir polegao a oni su ostali da stoje.Jel neko probao sindjentin Pako? mene je odusevio i sigurno cu ga sejati ponovoZRENJANINAC je napisao(la):Ja sam bio na predavanju za LG i sve lepo pričaju pa ne znam da li posejem par jutara da probam i ne znam koje hibride da sejem.Ajde mala pomoć ili iskustva sa terena za LG.
Ja ga nemenjm ni ove godine,a agris 730,83? ja sam ove godine sa 730 i 83 prezadovoljan!Lala iz Banata je napisao(la):Eee, di si Savice, druze stari! Sejo sam ga lane i odusevio me!