tibor je napisao(la):jeste.trebaju mi za tov svinja
A kakav je rod tom kukuruzu?
Mislim, dali je manji nego ovim ostalim hibridima, koji imaju prosečno oko 9% proteina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tibor je napisao(la):jeste.trebaju mi za tov svinja
Ja sam AS 62 sejao na 24 cm i nisam imao da se stabljika lomi. U jesen sam zaorao 100 kg/kj MAP-a, a pred prvu pripremu u februaru sam razbacio 100 kg/kj UREE. Prinos cu znati kad okrunim iz cardaka, a prema slobodnoj proceni ocekujem najmanje 6 tona po kj.tibor je napisao(la):prosle godine sam imao as 62,rodio 69 meteri zrna sa vlagom 16,7.dobio 5vagona stajnjaka 100 uree ali vise necu sejati jer je stabiljka od 3.5 metra i lomi se,sejao na 21 cm.ove godine sejem pionir y54 zbog proteia ca.11% sejacu i kws kitty
Ja sam ga imao i nisam primetio razlikubranko je napisao(la):A kakav je rod tom kukuruzu?
Mislim, dali je manji nego ovim ostalim hibridima, koji imaju prosečno oko 9% proteina.
Slažem se sa tobom ako bude kako su najavili da temperatura noću bude 10 stepeni a preko dana 22 stepena onda će zemlja brzo da se ugreje. Po meni treba početi što ranije setvu jer SUŠA je na praguKishRobert je napisao(la):mi ako bog da,iduce nedelje krecemo da sejemo.
E brate sada ga pretera.Uz svo poštovanje mislim da gadno grešiš ako budeš počeo setvu 20.04. Možda ti stari ljudi nisu imali toplomere ,a ni internet.Za svaki hibrid se zna potrebna temperatura i tu mućke nema.geza je napisao(la):stari ljudi kazu da treba da sednes na zemju i ako ti ne ladi jaja onda je vreme za setvu . ja ne mislim pre 20 aprila