Kuhn

Jedno sigurno: Ko se opredeli za plug KUHN neće pogrešiti!!!

Po meni KUHN-ovi plugovi su teži za vući u naš teren(černozem),nego na primer Vogela ili IMT.A kvalitet materijala pluga sigurno je od vodećih.

svaki on tih zapadno evropskih plugova je dobar, sve ostalo je stvar izbora ko sta voli, i kome koji se lepse uklapa uz boju traktora.

Evo slika od remonta kosačice KUHN GMD-55 . Bila je zamena gornjih ležajeva koji su bliže uticaju spoljne sredine (vlaga i prašina) . Rađeni su klizači , jer su stari bili pohabani pa je zavaren gibanja od stojdže .

2hdtvfb.jpg

j6isk7.jpg

Jedan od ležaja koji je još u kosačici .
21m9081.jpg

mene zanima dali je i Huard plug isti ili sličan sa Kunom jer gledam da većinom piše huard-kun ili obrnuto a rezervni delovi daske raonici imje isto.šta vi mislite?'

Originalne delove prodaje ovlašćeni distributer KUHN za Srbiju, a to je
masferg-agro-logo.png

ili da se obratite nekim firmama koje rade kopije solidnog kvaliteta kao što su one što zastupaju Frank,Molbro ili recimo Industrie Hof.

Evo slika od remonta kosačice KUHN GMD-55 . Bila je zamena gornjih ležajeva koji su bliže uticaju spoljne sredine (vlaga i prašina) . Rađeni su klizači , jer su stari bili pohabani pa je zavaren gibanja od stojdže .

2hdtvfb.jpg

j6isk7.jpg

Jedan od ležaja koji je još u kosačici .
21m9081.jpg

kiki kako si zadovoljan ovom kuhnovom 55-ticom jer i ja bi ovih dana trebo da gledam ovaku za sebe,.

Nazad
Vrh