Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja koliko vidim to nije fabricki....SAKULJAN je napisao(la):pa jel nevidis elevator napred to je njegov elevator od 5m koji vuce za sobom i mozes ga okretati na koju god stranu hoces nije kao na becejskom samo pravo.
NIJE FABRICKI JA SAM GA PRAVIO SAM NAKNADNO I KOSTAO ME JE 200 EKishRobert je napisao(la):ja koliko vidim to nije fabricki....SAKULJAN je napisao(la):pa jel nevidis elevator napred to je njegov elevator od 5m koji vuce za sobom i mozes ga okretati na koju god stranu hoces nije kao na becejskom samo pravo.
znaci kupovinom krunjaca,moras misliti i o elevatoru.npr. ja nemam elevator pa zato kazem.
SAKULJAN je napisao(la):Ma imaju jako veliku propusnu moc ja mislim da veci od njih nema
Dr.Grujo daj neku sliku od tvog CAKOVECA,jel si ga kupio novog?
Nidzo daj neku sliku od masinenikola94 je napisao(la):i ja imam cakovec i mogu reci sve najbolje o njemu .....kad smo krunili kod coveka u selo pukla vrata gde se ispusta kukuruz i napunila nazad onaj kos padaloje dola a on nije STAO a 542 samo kadi......
![]()
![]()
![]()
![]()