Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam vec pisao o tome, prekrijte krompir slamom ili senom, bar deo eksperimentalno i videcete da nema zlatica. .
Ima li neke naznake za cenu ma džak.Mi smo počeli prodaju po 40 din kg.Čekamo šta će tržište da kaže.
Prvi put sam radio prvu varijantu i nije mi se dopalo. A sad radim tako sto iskopam plitko kanal, poredjam krtole, prekrijem tanko zemljom, ostavim nedelju dve da pocne da nice i onda prekrijem senom, slamu nisam imao, ali kazu da je bolja. Ako se odmah posle sadnje prekrije senom, sunce ne moze da zagreva zemlju u toku dana, pa krompir sporije nice. I ja sejem uvek krtole koje nisu naklijale. Ne znam da li ste primetili da smonikli krompir uvek dobro rodi? Ja imam teoriju da krompir zna kad da nikne i da nije svaka godina ista, zemlja se neke godine sporije zagreva, nekad nema dovoljno vlage.., tako da ja posejem krompir bez klica, i pustim ga da mu vreme dozvoli da nikne, onada znam da nema opasnosti od kasnog mraza. A i nema lomljenja klica (potencijalnog roda) prilikom rukovanja.
kako ne piše ti direktan link za forum oznacis to i zaljepis.Ajde reci mi kako nalepis ovu sliku da se vidi.
Ja sa copy paste ne uspevam.
- - - - - - - - - -
Ajde reci mi kako nalepis ovu sliku da se vidi.
Ja sa copy paste ne uspevam.