bufa befava
Član
Kako zaustaviti klijanje krumira koji je ostavljen kao sjeme za sjetvu iduče godine ?
Naravno ,radi se o maliom količinama za osobne potrebe
Naravno ,radi se o maliom količinama za osobne potrebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene ide 22-24... Nego, kako se vi ljudi borite protiv busenja krompira, od zicara i onog puza golaca, koji inace jede kupus? Ove godine sam imao vecih problema... Za vece rupe znam sigurno da je puz, jer sam ga nalazio, a u manjim rupa nisam nalazio nista, pa nisam ni siguran sta je.
Kolega u apatinu ga je koristio kaže da je insekticid no 1 sto se tiče podzemne gamadi.
On je mešao goldor i foximi unosio ga u zemljište sa žitnom sejačicom pomešano sa an-om.
Rezultat je bio odličan i kaže da će ga i sledeće godine koristiti.Basf je nudio i neke depozitore na zajam bez nadoknade baš za taj goldor ali kako udesiti na tip sadilice i doći na red to nemam pojma..
Inače goldor bait je aktivna materija fipronil a to je regent nekadašnji nanešen na prekrupu kukuruza...
Kod mene katastrofa 50 posto krompira je izjedeno od puževa i eno ga prebiram i bacam na đubrenik.Verovatno zato što je predusev karfiol.
Nisam znao da ta gamad može da nanese toliku štetu krtolama krompira.