Jer zna neko koliko je cena zive vage i ociscene piletine jer cujem da pada cena nesto?
A cene koncentrata nikako ne padaju.
ja očišćene prodajem po 350/kg i dalje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jer zna neko koliko je cena zive vage i ociscene piletine jer cujem da pada cena nesto?
A cene koncentrata nikako ne padaju.
Dobro si cuo Rodjo,cena jeste 160 bila prosle nedelje, videcemo sta ce biti ove nedelje. Ja bi licno jako volela da mogu da ih prodam po 190 ali ne ide.Zato reko da pitam jer tu kao neki pricaju da pada ziva vaga da je negde vec 160 tu kod nas a meni stizu za jedno dve ipo nedelje, sutra su 4 nedelje a tu su oko 1,5 kg.
A koncentrat 10 po 10 dinara uvek ide gore.
Pa sam resio da ne ne dam ispod 320 za uredjene.
Piletina 239 dinara u prodavnicama Agroziva u Zrenjaninu.
tacno tako stisni zube i napredZivi i 160,a ocisceni drze 320.Nije problem cene,vec ponude i potraznje.Jednostavno se kolju svinje i piletina nije interesantna.Dolazi samo do obaranja cene izmedju tovljaca koji ce pre skinuti s rane.Zbogom zarado i pameti.Daj da minus bude sto manji.I to je zivinarstvo.![]()
A cemu takva cena sa ovom cenom hrane pa i sa 170din/kg si na nuli sa cenom hrane a ne sa 135 pa to je debeli minus.