milos bota
Član
I opportunity bank netraži potvrdu o izmirenom porezu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo treba proveriti,verovatno piše u ugovoro o kreditu.Automatski se nebriše.
Mislim da mora da se odjavi (ili kako se vec kaze) zaloga i hipoteka,a to ce verovatno morati da se plati.Znacu tacnu informaciju ovih dana,jer je i meni potrebnaKakva je procedura posle odplate kredita gde ici kome se obratiti,sam traktor je zaloga misim da treba nesto da se preduzme po tom pitanju sta mislite?
grunt moras ici u banku da se pokrene brisanje hipoteke a mislim da sa potvrdom o otplacenom kreditu ides i u APR za brisovnu dozvolu-normalno takse ces "platiti"Kakva je procedura posle odplate kredita gde ici kome se obratiti,sam traktor je zaloga misim da treba nesto da se preduzme po tom pitanju sta mislite?
Sve banke traze uverenje o izmirenim poreskim obavezama. To je uputstvo Narodne Banke Srbije po kojem banke moraju da postupaju. Podnosilac zahteva mora da ima izmirene obaveze dok zirant moze da ima dug.
Da sve traze o porezu na zemlju i imovinu, ali u intezi ne traze i potvrdu o placenom porezu na Penzisko i Invalidsko zdravstveno osiguranje.
Kakva je procedura posle odplate kredita gde ici kome se obratiti,sam traktor je zaloga misim da treba nesto da se preduzme po tom pitanju sta mislite?
Ne znam cak i na papiru koji su mi ostampali sata sve treba da skupim i da im odnesem od papira stoji da je potrebna potvrda o placenoj porezi na imovinu . I bas sam pitao tog lika a potvrda o PIO , on mi kaze samo sto je napisano na papiru koji sam ti ostampao. Mada ja nisam ni podneo jos zahtev.Meni su u banka Intezi u Sremskoj Mitrovici trazili potvrdu o izmirenom PiO.