Dizao sam neke novce koje su mi poslali iz Svajcarske u ovdasnju banku. Zavlacili su me ovde par dana kao nisam se najavio te treba nesto da provere pa nemaju franke i kad vise nisu mogli da izvrdaju morali su da mi ih daju na ruke;E onda su se okupili ko macke na slaninu pa sve oce da me obrlate da ih ostavim kod njih na stednji.Oblece oko mene onaj sef i neka uspijusa pa mi slade i pricaju kako bih mogo dobiti povoljne kredite i sve tako okolisno.E sacekam ja njega da se izlaprda i kad je zavrsio lepo mu se zahvalim na svemu i kazem mu da su novci moji uvek u mom dzepu.Ja tudje novce ne uzimam niti se zajmim a secanje me odlicno sluzi kako su prosli oni koji su novce drzali u ovdasnjim banckama na sta on rece da je to bilo pre a sad je drugacije sad to nisu nase banke .Jeste drugacije kazem ja sad je jos gore jer kad su domaci bili lopovi mogu misliti kaki su ovi navodno strani i sad je gore neg sto je bilo pre i oteram ga u majcinu.Medjutim tu se nije zavrsilo i dan danas mi salju svakojake artijane ponude i mame me da se upecam al od toga nece biti vajde sem sto se sa tim artijama sporet redovno podlozi.Pa ja ih pitam kakvog smisla ima ,oni kazu kad vratis taj kredit ostane ti tvojih 100 posto,i time ja vodim racuna o troskovima.Dam im moje parei oni mi ih daju na kamatu...Pa reko jel stvarno mislite da sam tolika budala ????