Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
torpedo je napisao(la):jos ti fali sto sa komusaljkama da ne čistite ručno![]()
Dragan18 je napisao(la):super je ! jel bolji onaj okrugli od ovog?
Ovako.Moj drug ima klasican metalni cardak.Nesto vise preko polovine ga je oblozio perforiranim limom.Rupice su manje od zrna kukuruza.Sa 15%vl.ga ubacuje sa spiralnim transporterom.Pri dnu hoce da bude kvarnog i neupotrtebljivog zrna(verovatno zakisne).Na dnu ima jedna rupa(siber)za ispustanje.abro je napisao(la):@MONTOYA
Jel moze slika da vidimo to resenje?
Dajte slike da vidimo kako je ko adaptirao cardake u silose, skupljam ideje za dogodine.
![]()
bobocan je napisao(la):evo i mog cardaka uskoro ce dobiti zamenu dolaze silosi
radoznalac je napisao(la):za 15 jutara kukuruza definitivno se ne isplati uzimati celije i susaru.a sama celija bez susare ti nista neznaci
Slažem se! Em brže, em udobnije, i nema ručnog rada... sve se odradi mašinski!KishRobert je napisao(la):sve bi napravio,samo da ne treba vise da ga berem.
I ja sam sve odradio samo da ga ne berem sa beracem, i kad stignem kuci da ga i istovaram.Ovako sa jednim radnikom i jednim kombajnom na dan okrunim i ako treba osucim kukuruz sa 10 jutara. Jesenji radovi se svode na max 2 nedelje, komotno moze da se poseje u optimalnom roku. PozzzKishRobert je napisao(la):sve bi napravio,samo da ne treba vise da ga berem.
madella je napisao(la):I ja sam sve odradio samo da ga ne berem sa beracem, i kad stignem kuci da ga i istovaram.Ovako sa jednim radnikom i jednim kombajnom na dan okrunim i ako treba osucim kukuruz sa 10 jutara. Jesenji radovi se svode na max 2 nedelje, komotno moze da se poseje u optimalnom roku. PozzzKishRobert je napisao(la):sve bi napravio,samo da ne treba vise da ga berem.