Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sta te konkrento interesuje,pitaj da bi mogao dobiti odgovorOtvaram ovu temu u nadi da će neko iskusniji da podeli sa nama svoja iskustva
Moji imaju oko 40 kg prosek došli su 01 06 sa kilažom 11 15 18 23 jedu tačno 8kg dnevno TREBALO BI DA SU VEĆI!!!!
hrana je korektnog proizvođača sa kojim imam dobro iskustvo iz tova pilića (dve godine)
a pošto će da im prađe mandat 29.11. moraju da se uozbilje jel sad jasnije šta me zanima
kako da pratim prirast u tovu???
i kako vi to radite?
KOlega da kasni sa tovom provalio je i sam,nego pita gde gresi,pa da pomognemo coveku malopozdrav,dosta kasnis sa tovom moji prasici su se oprasili 03.06.2014 sada imaju po 70 kg
To da ako kupuje na pijaci,a ako kupuje kuci kod odgajivaca siguran sam da moze,jednostavno vidis svinje koje su oprasile tu prasad....Tesko neko ko kupuje prasad moze da utice na genetiku ... Moze jedino da tezi da su podjednaki itd .