Kompaktori, germinatori

Cena je 1575000 sa pdv....
Masina je uradjena jako kvalitetno u ondnosu na ostale domace proizvodjace

Sta kazete na ovako nesto? Tezina 3400 kg radni zahvat 6 metara.
662e4f86f14c16fb849ab322d4c00d41.jpg
d479fa78cf1340827745c621413a6d5b.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
A jesi lane nahvalio drljaču,šta sad bi,odjedared?

Za te pare je imao da kupi ovo sa velikom propusnom moc [video]https://m.youtube.com/watch?v=nr_Fb_KsFpw[/video]

Isli smo da kupimo duple tockove. I ovo je usput iskrslo. Povoljna cena. I eto. Svaki deo je posebno podesiv. Sve se dize i spusta. Ako ima bilo kakvog stopanja moze da se resi.

Ne znam kakav plug imas sudeci po traktoru neki dobar zaorava sigurno svi kupuju one polu teske drljace za 3300e od 6.30m a ovo te je kostalo poprilicno plus taj germinator je teret za onu polu tesku ojacanu drljacu sa 25x25x25 klinovi, kod mene u selu u piku imaju nekakav ogorman germinator eno ga stoji 2 godine a drljaca od 9.90m radi posao, ali sad kada si vec pazario sta je tu je sa srecom i da dugo sluzi :osmeh:

Ne znam kakav plug imas sudeci po traktoru neki dobar zaorava sigurno svi kupuju one polu teske drljace za 3300e od 6.30m a ovo te je kostalo poprilicno plus taj germinator je teret za onu polu tesku ojacanu drljacu sa 25x25x25 klinovi, kod mene u selu u piku imaju nekakav ogorman germinator eno ga stoji 2 godine a drljaca od 9.90m radi posao, ali sad kada si vec pazario sta je tu je sa srecom i da dugo sluzi :osmeh:
Ma kakva poluteska. Kakvi bakraci. Imamo tupanjca 6.60. ovo se tata primio i uzeo ja sam bio protiv. Al sta ces. I klinove smo uspeli potrositi na teskoj. Nemamo problem sa biljnim ostatcima. Neradimo kukuruz.

Ma kakva poluteska. Kakvi bakraci. Imamo tupanjca 6.60. ovo se tata primio i uzeo ja sam bio protiv. Al sta ces. I klinove smo uspeli potrositi na teskoj. Nemamo problem sa biljnim ostatcima. Neradimo kukuruz.

Poslusaj ti nekad i sedu glavu,pogotovo ako ta glava i placa ono na cega se primio,dobra je to masina i sluzice dobro,prvi prohod drljaca drugi predsetveno s njim i sejacica u zemlju

Poslusaj ti nekad i sedu glavu,pogotovo ako ta glava i placa ono na cega se primio,dobra je to masina i sluzice dobro,prvi prohod drljaca drugi predsetveno s njim i sejacica u zemlju
A probacu samo jedan prohod sa njim. Jedino za repu je vec sve zavuceno drljacom.
@Bubu Nije. Masina je iz okoline Sremske Mitrovice. Nije iz Backe dosla.

Da nema ove klipove od 125 mm nebi nosio. Napred smo okacili teg. Preko 25 26 km/h po ovim nasim cestama nemoze. Cupka prednji kraj. Hoce da ga odlepi

@Nikola,taj gutler sto si ti postavio i ovaj germinator nemaju veze nikakve jedan sa drugim.Kverneland je mama i tata za predsetvenu pripremu za tog gutlera.

@Nikola,taj gutler sto si ti postavio i ovaj germinator nemaju veze nikakve jedan sa drugim.Kverneland je mama i tata za predsetvenu pripremu za tog gutlera.

Po cemu je donesen zakljucak iz iskustva i uvid u radu obe masine na istoj parceli ili po onom ja imam to i exstra je ili se meni svidjaju kverneland masine :haha:

Po cemu je donesen zakljucak iz iskustva i uvid u radu obe masine na istoj parceli ili po onom ja imam to i exstra je ili se meni svidjaju kverneland masine
Ufh,ajde redom
Masina sa Mutićeve slike ima tri pakera u odnosu na ovaj drugi koji ima jedan paker i tockove za odrzavanje dubine sto znaci da 1)bolje kopira teren
2)zbog dva pakera pozadi bolje radi posao za koji je napravljen a to je da obezbedi tvrdu postelju za seme koje ce se sejati.
Svaka sekcija na prvom germinatoru nezavisno kopira teren u odnosu na ostale sekcije-na drugom je kruta fiksna rama za celu sirinu.
Mana prvom je sto je nošena mašina-mnogo bi laksi bio transport da je vučena izvedba
Ja licno bih drugu masinu koristio samo za prvi prohod po oranju jer po meni ona menja setvospremač a prvu masinu tj germinator za predsetvenu pripremu.Toliko od mene,ajd sad ti kazi sta mislis o obe masine :)

Nazad
Vrh