Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A jesi lane nahvalio drljaču,šta sad bi,odjedared?Sta kazete na ovako nesto? Tezina 3400 kg radni zahvat 6 metara.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ma kakva poluteska. Kakvi bakraci. Imamo tupanjca 6.60. ovo se tata primio i uzeo ja sam bio protiv. Al sta ces. I klinove smo uspeli potrositi na teskoj. Nemamo problem sa biljnim ostatcima. Neradimo kukuruz.Ne znam kakav plug imas sudeci po traktoru neki dobar zaorava sigurno svi kupuju one polu teske drljace za 3300e od 6.30m a ovo te je kostalo poprilicno plus taj germinator je teret za onu polu tesku ojacanu drljacu sa 25x25x25 klinovi, kod mene u selu u piku imaju nekakav ogorman germinator eno ga stoji 2 godine a drljaca od 9.90m radi posao, ali sad kada si vec pazario sta je tu je sa srecom i da dugo sluzi
Ma kakva poluteska. Kakvi bakraci. Imamo tupanjca 6.60. ovo se tata primio i uzeo ja sam bio protiv. Al sta ces. I klinove smo uspeli potrositi na teskoj. Nemamo problem sa biljnim ostatcima. Neradimo kukuruz.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
A probacu samo jedan prohod sa njim. Jedino za repu je vec sve zavuceno drljacom.Poslusaj ti nekad i sedu glavu,pogotovo ako ta glava i placa ono na cega se primio,dobra je to masina i sluzice dobro,prvi prohod drljaca drugi predsetveno s njim i sejacica u zemlju
@Nikola,taj gutler sto si ti postavio i ovaj germinator nemaju veze nikakve jedan sa drugim.Kverneland je mama i tata za predsetvenu pripremu za tog gutlera.
Ufh,ajde redomPo cemu je donesen zakljucak iz iskustva i uvid u radu obe masine na istoj parceli ili po onom ja imam to i exstra je ili se meni svidjaju kverneland masine