danger je napisao(la):da inzinjere pitali a ovi blaage veze,da smo u japanu bilo bi sledece u vestima,fabrika zmaj je povukla seriju 143 jer ima problem sa pustanjem nafte u karter,svi kupci moraju da vrate kombaje u fabriku a dobice druge kad na vrbi zasvrbi
ja isto mislim da je samo problem bos pumap a zasto nemoze da izdrzi da nepusta neznam,kad bi se nekako bos pumpa mogla podici da nije zavrnuta u motor nego neka medju ploca pa da nafta curi van motora pa bi sve bilo jasno
problem je pogon boš pumpe a i sam ugao kako stoji sama pumpa jer pogon pumpu rašteluje.e sad nekih 99.9 posto je da je to greška u samom odlivku bloka motora koji nije dobar.to je moje mišljenjedanger je napisao(la):da inzinjere pitali a ovi blaage veze,da smo u japanu bilo bi sledece u vestima,fabrika zmaj je povukla seriju 143 jer ima problem sa pustanjem nafte u karter,svi kupci moraju da vrate kombaje u fabriku a dobice druge kad na vrbi zasvrbi
ja isto mislim da je samo problem bos pumap a zasto nemoze da izdrzi da nepusta neznam,kad bi se nekako bos pumpa mogla podici da nije zavrnuta u motor nego neka medju ploca pa da nafta curi van motora pa bi sve bilo jasno