Meni ovo dodje mnogo, dal i je stvarno tako ili neka greska?. mogu oduzeti najvise 20posto zemlje .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni ovo dodje mnogo, dal i je stvarno tako ili neka greska?. mogu oduzeti najvise 20posto zemlje .
Meni ovo dodje mnogo, dal i je stvarno tako ili neka greska?
Jedna je od potomaka solunaca, u tom Banatskom Kararorđevu, koje je nastalo posle Prvog svetskog rata kada je od mađarskog grofa kralj Petar Prvi Karađorđević kupio zemlju na ledini koja se prostirala od Žitišta do Temišvara. I onda poklonio po sedam jutara zemlje soluncima, njih 650 dobrovoljaca, mahom Ličana koji su iz Amerike došli da služe kralju i otadžbini.
Zakon o komasaciji, koji predviđa ukrupnjavanje zemlje sada su, kako pričaju meštani, iskoristili lokalni moćnici da im otmu zemlju koja je na boljoj poziciji, zemlju koju su obrađivali njihovi preci već sto godina, ignorišući Ustav koji garantuje pravo na privatnu svojinu.
Imam jedno pitanje u vezi komasacije. Da li je moguce da se svi vlasnici parcela tj, celo selo dogovorimo da ne zelimo komasaciju, ili je to protiv pravno?
Druze totalno ste nebitni kao selo.to je u cilju drzave republike srbije i kraj.znaci niko nista nece da vas pita.zapamti moje reci