oltovac u srcu
Novajlija
Ovo je vic godineinino ulje je voda i niš koristi vidi se kad se stroj ugrije kako pari i pane pritisak ulja nema nikakvu kvalitetu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je vic godineinino ulje je voda i niš koristi vidi se kad se stroj ugrije kako pari i pane pritisak ulja nema nikakvu kvalitetu..
inino ulje je voda i niš koristi vidi se kad se stroj ugrije kako pari i pane pritisak ulja nema nikakvu kvalitetu..
Sve je tako gospodine @Bećarina pusta,
ali Vi kupite ulje u prodavnici, a ne na vašaru ili pijaci.
Živiš u zabludi. Kad nešto neznaš onda pitaš da ti se kaže kako stvari stoje. Ni najbolje ulje na svijetu nemože podić pritisak u lošem motoru ili motoru koji ima lošu uljnu pumpu. Isto tako ni najbolji motor neće imat dobar pritisak ulja (u sustavu podmazivanja) sa (jako) lošim uljem.
INA Super Turbo sipam u MTZ-892 i nemam nikakvih problema sa radom motora ni u najtežim uvjetima rada. Isto ulje sipam u dva traktora koji imaju EURO 2 i 3 motore i vadim ga van na oko 200 rh bez problema od zamjene do zamjene.
Je ina je za **greška goli za bicikl podmazivat nikad gore ulje nisam probo...
A sto ćeš n godinu mjenjam ulja i više ina ići neće jer nema nikakvu kvalitetu..
Prije je bilo neko ulje i bio je bolji pritisak...
Pošto Ina voli da stavlja vodu u goriva moš mislit štu u ulju ima.
Sta reci a ne zaplakati ... Ako je lose onda menjaj !!Trošim Inu već par godina i to je ulje jako loše tako da tu nema priče.
Modričino S3 15 40 ulje na bure od 200l je 300 eura.To je povoljno i veoma sam zadovoljan kvalitetom.
I mene bi zanimalo, ako moze informacija na pp?Modričino S3 15 40 ulje na bure od 200l je 300 eura.To je povoljno i veoma sam zadovoljan kvalitetom.