misika1956@gmail.com
Član
Srećom ima još otkupljivača koji nemaju proizvodne farme pa im ne smetaju ni crno-beli prasici ...Sta sad i tovljaci i koljaci hoce f1 kao treba im jeli. Boze svasta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Srećom ima još otkupljivača koji nemaju proizvodne farme pa im ne smetaju ni crno-beli prasici ...Sta sad i tovljaci i koljaci hoce f1 kao treba im jeli. Boze svasta.
Koliko imaju sada kg?
I koje je cena za jedno musko,na pp.Danas im je tacno mesec dana...
imas pp...I koje je cena za jedno musko,na pp.
Cena je moja privatna stvar.Ajde mi pomozite u čemu je fora ( cena ti je na pp ..) a navodno svi tu da se medjusobno informišemo ...? Koja je to cena da ne može javno biti objavljena ?
Ne, nisam do sad primetio da je neko do sada stavljao cenu kad eventualno ima zainteresovanih...Zar nisi primetio da i ostali forumaši ponekad podele sa tobom ,, privatnu stvar " ? Predpostavljam kome je upućen smajli...
Slazem se...ali ja nisam nigde davao oglas za prodaju bilo cega,vec sam samo kao i ostali napisao sta drzim od svinja,na temi koja je predvidjena za to...Izvini kolega . a ja i još neki pišemo u tamo nekim temama : Cena prasica . Cena tovljenika . Cena krmača pa cena ovog onog ...
- - - - - - - - - -
Predlažem da se prodaja može oglasiti u za tome predvidjenom prostoru - po dosadašnjim pravilima .
- - - - - - - - - -
Jzvinjavam se zbog skretanja teme .