S
Sumadinac-Gruzanin
Guest
Sto niko ne snimi dok struze suv bagrem ,tvrd kao beton , nego sirovo drvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Sto niko ne snimi dok struze suv bagrem ,tvrd kao beton , nego sirovo drvo
futurefarming je napisao(la):Milina gledati, kao kroz puter.
Bato moj, samo osenči link sa yt kad ga staviš na post i klikni youtube tag dugme, imaš ponuđeno, i onda gledamo direktno na forumu, kopirao sam za primer da bude.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LH08k5Kf4AI&feature=related[/youtube] Makina je extra!
Imao sam i ja 056. Pukla mi je stublina na njoj. Posle rada sa njom, tri dana samo mlijeko pijem.Relja Krilati je napisao(la):Naravno, svako treba da kupi testeru prema svojim potrebama. Moj glas ide Stihl-u, mada ni Husqvarna nije ništa lošija testera. Ali Stihl dobia glas jer sam se do prošle godine "družio" sa Stihl-om 056, to je mašinčina u pravom smislu reči, samo posle rada sa 56-icom nije preporučljivo jesti supe i čorbice jer se ruke malo tresu.
Meni riknuo klip, radilica i cilindar.ivan610988 je napisao(la):Imao sam i ja 056. Pukla mi je stublina na njoj. Posle rada sa njom, tri dana samo mlijeko pijem.Relja Krilati je napisao(la):Naravno, svako treba da kupi testeru prema svojim potrebama. Moj glas ide Stihl-u, mada ni Husqvarna nije ništa lošija testera. Ali Stihl dobia glas jer sam se do prošle godine "družio" sa Stihl-om 056, to je mašinčina u pravom smislu reči, samo posle rada sa 56-icom nije preporučljivo jesti supe i čorbice jer se ruke malo tresu.
savoris je napisao(la):Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Sto niko ne snimi dok struze suv bagrem ,tvrd kao beton , nego sirovo drvo
drug moj to nijedna nemože da siječe normalno , prvi put kada sam probao suv bagrem sjeći morao sam 'ustavit' da vidim da slučajno nisam okrenuo lanac naopačke
ne mora biti suv bagrem moze i suv hrast sekao sam pre neki dan u svojoj sumi par stabala hrasta (na metrice) koji je posecen pre oko 8 godina i ostavljeno u komadima od 2-4 metra pa sam u jednom trenutku i ja gledao da li sam pravilno okrenuo lanac trenutno radim sa tomos-huskvarna 61 ff i nemam zamerke za nju pre sam imao stihl 042 samo je vec bila stara i teze je bilo doci do delovaSumadinac-Gruzanin je napisao(la):savoris je napisao(la):Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Sto niko ne snimi dok struze suv bagrem ,tvrd kao beton , nego sirovo drvo
drug moj to nijedna nemože da siječe normalno , prvi put kada sam probao suv bagrem sjeći morao sam 'ustavit' da vidim da slučajno nisam okrenuo lanac naopačke
Savo zato sam i kucao nek prikazu taj video .To ne bi smeli ni ludi da prikazu
Sa tom kupovinom neces pogresiti.Evo kod mene 365-ica sljaka vec 10-ak godina bez problema.Kosjerac je napisao(la):
Nemoj tako t0 ti komsijaivan610988 je napisao(la):Ja ti preporucujem da prvo procitas pravila foruma, predstavis se na za to predvidjeno mesto, po mogucstvu popunis profil, pa cemo onda razgovarati, i cuces sve sto te interesuje.