Makita jedan od najvecih Japanskih i svetskih proizvodjaca elektricnog alata . Cak slobodno mogu reci da je to trenutno najbolja marka elektricnog alata na svetu. Svi koji profesionalno koriste elektricni alat uglavnom biraju ovu marku.
Sto se tice motornih testera , ja licno nisam upucen u kvalitet nove makitine linije . Makita je pre 2-3 godine kupila fabriku motornih testera dolmar koja je bila pred zatvaranje i podigla je na noge. U toj kupo-prodaji obe strane su imale velike koristi . Dolmar je ponovo stao na noge , a makita je dobila pristup dolmarovoj tehnologiji izrade motornih testera, koju su dugo godina razvijali i uspesno cuvali.
Makita je takodje jedna od boljih marki motornih testera. Fabrika sa dugim iskustvom u izradi alata .
Post je spojen: [time]1287919259[/time]
Ja sam inace veliki fan husqvarne , pocetkom avgusta ove godine sam kupio novu husqvarnu 450e . Pre kupovine ove husvarne 3 godine sam koristio jednog kineza ( koji jos radi) , on lici na einhell rojal 1.7kw , razlika izmedju te dve testere je samo u boji plastike. Pre tog kineza sam imao dolmar 112 kome je otisao klip cilindar i radilica.