Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kubota je dosta povoljna. Jedino sto je laka, mada moze da povuce...Sta je trenutno najpovoljnije za kupovinu od novih traktora ~ 130 ks, ako ne racunamo ruse i yto?
Ma opusteno,nema jeda.Mozda sam ostao nedorecen, trebao sam malo jasnije, no zurba...
Mislio sam na nove traktore nesto skuplje (ili u tom cenovnom rangu)sa mtz 1221 ili yto 1304 ?
Zar Kubota nije prilicno skuplja od Rusa i YTO?Kubota je dosta povoljna. Jedino sto je laka, mada moze da povuce...
Koji nov traktor oko 50ks je naj jeftiniji i najpovoljniji kupiti na kredit?
I koje banke daju najpovoljnije kredite?
Ima ih dva u mom kraju, veoma moćne mašine, vrlo udobni za rad, snage napretek, sa potrošnjom su relativno zadovoljni mada nijedan vlasnik nema adekvatne priključke. H488 je inače identičan sa nekim SAME i Lamborghini traktorima ali ne znam tačno kojim (znam za Lamborghini 874-90), ima SAME motor, evo njegove karakteristike
http://www.imlmotori.it/htmlimlmot/...striale/raffreddati ad acqua/1000.4WT-WTG.pdf
Dijelova u BiH može da se nadje ali su cijene povisoke kako sam čuo, za Srbiju ne znam, trebaš vidjeti ko je generalni zastupnik za SDF traktore pa se raspitati.
Imate li neki link od njihovog dilera da pogledam sta imaju u ponudi?Ja bih ti preporucio Fotona od 50 ks... Kosta 12 500 e... sa kabinom je, prednja vuca, ima dosta dobru garanciju, ja mislim da je 1000 radnih sati... Ja sam hteo da ga uzmem na sajmu, pa sam nasao Rakovicu dosta povoljnu i uzeo nju. toliko od mene.
kako im se kreću cene kod vas? ovaj ima i utovarnu kašiku a cena za ovog ovde je oko 14.000 eura?