Koji traktor koristite?

577 je jeftiniji nego rus ali po meni ako se ima mogućnosti bolji je izbor rus.Da ne nabrajam prednosti jači je,ima veći izbor brzina,bolju kabinu,itd...

Pogledaj tamo u temi mtz kako se kvare i raspadaju odmah ćeš poželjet rusa kupiti .
Nit su imali aute ikad a nit traktore.

Neznam ja da kupim nov traktor pa da mu u par godina odlazi prva vuče mjenjač i tako zapitao bi se.
Mislim da eve novije ko kupi p liniju taj ima pun pogodak ja da imam pare zamjenuo bi ovaj stari za noviji.

Ovo su moja dva talijanska traktora, za sada sam zadovovljan sa njima, jedan je 48 ('82 god) a drugi 60 ('84 god) KS, nisam siguran ciji su motori ali najvise lice da su deutz-ovi zracno hladjenje, brzine 12+4
oh8tmr.jpg
[/IMG]

Slični su to motori, velika je vjerovatnoća da su isti kao i na same-u, mada nema na njemu otisnut naziv proizvođača motora, ali evo kod mene su oko 10 godina i idu kao ludi, jedino sad moram odnijeti nekom bošisti pumpu da mi pregleda (sa malog traktora), osjetio sam da mi slabije vuče nego prije 4 mjeseca..

2 539 istog godista. Verovatno niste mogli da se odlucite koji da kupite, sa kabinom ili bez, pa ste uzeli oba. :haha: Mala sala.

Inace ovaj Tafe 45DI me je zainteresovao na sajmu u N.S. Kako si zadovoljan njime, kako se pokazao?

evo ih i moje masine... :)
fotografija-0116.jpg
a stiglo je i pojacanje pre 7 dana.... :)
260d0f078e76-800x600.jpg

- - - - - - - - - -

A ovaj komentar od clana "577" bas me nasmejao sa ovim sto je rekao kako se rusi raspadaju i kvare,ocigledno ne dovoljno poznavanje ruskih masina...imam 2 IMT-a,dobri su traktori,ali RUS je RUS... :)

Nazad
Vrh