R
rad78
Guest
577 je jeftiniji nego rus ali po meni ako se ima mogućnosti bolji je izbor rus.Da ne nabrajam prednosti jači je,ima veći izbor brzina,bolju kabinu,itd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MTZ 820 po mogucstvu ravan most.U svakoj radnji je u prednosti naspram IMT-a.Mozda neki belorus, oni mi se cine dobro
- - - - - - - - - -
820 ili 892
Nemam sta da gledam u temu,znam ja jako dobro i jedan i drugi traktor kakvi su od udobnosti,cene delova,snage,kvarenja....buke u kabini......Pogledaj tamo u temi mtz kako se kvare i raspadaju odmah ćeš poželjet rusa kupiti .
Nit su imali aute ikad a nit traktore.
Mozda resis da radis ZATVARANJE ZIMSKE BRAZDE pa se nesto iskomplikuje sitno.Sale hoces da se kladimo da se moj nece kvariti do marta ?
Iskomplikovalo se da je na drljaci otpao klin za kacenje jesenas dok smo spremali za psenicu,tako da se do proleca nista nece iskomplikovati.Mozda resis da radis ZATVARANJE ZIMSKE BRAZDE pa se nesto iskomplikuje sitno.