Koji traktor koristite?

od traktora koristim 539 2004god ursuza360 84god i rusa82 89 god inače radim 4 hetara krompira i 3 hektara voca

hvala Montoja

---------- Poruka napisana u 17:49 ---------- Prethodna poruka je at 17:48 ----------

hvala Montoja<br><br>

539 '94
Mahindra 575 '2009
82 1990
1025 2007
1025.3 2009/10
1221.3 2011
1523.3 2011

Poslednja izmena:
moze drug ali na fejs nikako da se povatam sa ovim forumom. jovanov goran

---------- Poruka napisana u 19:22 ---------- Prethodna poruka je at 18:43 ----------

ima slika tamo na tema kioti nisu ko moj ali skoro iste

juzna korea ne da izgledaju ok nego su skroz dobri. imam i claasa od 100 konja nista to nije bolje odradjena masina nego kioti samo sto je kioti mnogo jeftiniji a skroz ok makina.
izgleda da danas svi umeju da prave traktore sem ovih nasih manijaka sto hoce da od fabrike naprave gradjevinsko zemljiste da prave stanove i trzne centre a traktore ce da uvozimo iz PI....E MATERINE. Meni se skroz svidja koliko sam ja tu zagledo sve mi izgleda ok posto radim ko serviser claas mehanizacije no videcemo na prolece kad ga upregnemo

juzna koreja glavna prodaja i americko i australisko trziste a ta trzista dlaka u jaje po meni jako dobro uradjeno bez preterane elektronike a kvalitetno jedino sto nema jacih od 90 konja imaju dobar izbor malih vocarskih traktora za tvoje krajeve:bravo:

citat : marko daj neku sliku od zeke

ima na mom profilu u albumu,u radionici,skidao mu cizmu zbog semeringa... ali bice i snimaka kada se makne sneg ;))))

potinger . traktor ti je strava i jedino mi je je ta kabina smekerska od svih starijih, bas je prelepa u svakom smislu nije prevelika.

evo slike od moga 3511

w1z9tWMS.jpg
[/URL][/IMG]
nl22BrUP.jpg
[/URL][/IMG]
4GHiTVj1.jpg
[/URL][/IMG]
GSVE6Z2E.jpg
[/URL][/IMG] [/IMG]

ovakog sam ga vido u rumi covek prvi vlasnik, poteramo ga peske iz sasinaca do nas oko 160km

11IDimd6.jpg
[/URL][/IMG]

Nazad
Vrh