cicimoric
Član
@cugi.......uslikacu zetora i postavicu. Evo malo istorije o tom Zetoru: Deda ga je kupio 1979 god. Prvih godinu dana je isplatio samog sebe. Kod mene u selu je u to vreme postojala velika fabrika stocne hrane i koncentrat se vozio svaki dan za Padinsku skelu a u povratku vestacko djubrivo iz Panceva. Napravio je 3500 radnih sati (95% u transportu) u prvoj godini. Prva generalka mu je radjena na 13000 hiljada moto casova. Od tada mu je radjen motor josh 3 puta ali nikad vishe mu motor nije bio kao fabricki. Zadnji put je radjen pre 2-3 godine i proletos je poceo opet da mi trosi ulje iako ne radim teske poslove sa njim. Najtezi posao koji sada radi je spartanje sa sestorednim spartacem.
@mladen.......Fiata smo kupili pre 2 godine. Generalka motora mu je radjena 4 god. pre nego sto smo ga mi kupili sa delovima iz Austrije. Prezadovoljan sam sa njim. Mnooooogo jaka mashina. Zahvat tog pluga je 160 cm ( 4 x 40 ) i vuce ga dobro. Potrosnja mu je 15-16 litara/KJ sto nije mnogo za ritsku crnicu. Nisam imao kvarova na njemu jedino sada mi pravi probleme greje mu se ulje u hidraulici i posle par sati rada sporo dize plug. Sutra planiram da mu skinem hidraulicnu pumpu da vidimo sta se desava. Inace plug je tezak 1450 kg. Belarus je po meni uvek bio fantastican orac, ali je ovaj jaci u brazdi. Ide bolje sa 4 x 40 nego MTZ sa 2 x 35
@mladen.......Fiata smo kupili pre 2 godine. Generalka motora mu je radjena 4 god. pre nego sto smo ga mi kupili sa delovima iz Austrije. Prezadovoljan sam sa njim. Mnooooogo jaka mashina. Zahvat tog pluga je 160 cm ( 4 x 40 ) i vuce ga dobro. Potrosnja mu je 15-16 litara/KJ sto nije mnogo za ritsku crnicu. Nisam imao kvarova na njemu jedino sada mi pravi probleme greje mu se ulje u hidraulici i posle par sati rada sporo dize plug. Sutra planiram da mu skinem hidraulicnu pumpu da vidimo sta se desava. Inace plug je tezak 1450 kg. Belarus je po meni uvek bio fantastican orac, ali je ovaj jaci u brazdi. Ide bolje sa 4 x 40 nego MTZ sa 2 x 35