Attila
Član
Hvala na pomoći pa ću pokušati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rakin je napisao(la):Ja imam dva Imt-558,Zakon su jedan sam uzeo skoro i odlicno se pokazo u oranju slikacu ga drugi put trenutno je pokriven ceradom,jer kabina nije ista ko na ovom mom na slici,pa nemoze u garazu da udje
Plugu ti fale pretpluznici i oranje ce ti biti ravnije i nece ti se videti lisce,inace imam i ja 558
Post je spojen: [time]1293096339[/time]_________________________________________________
Taj 558 vec ima preko 30 god,a moj je inace'75 godiste i dalje piciBora je napisao(la):Kada bude imao bar 30 godina,verovatno farovi neće biti na onom mestutorpedo je napisao(la):@ Rakin Na ovoj prvoj slici traktor ima preplašenu facu, valjda se uplašio oranja
I ja bi se slozio sa ovim , a tek novi ..........nikola ilic je napisao(la):odlicno petre,stvarno nemam reci,lude masine skroz,napravio ga svaba za sve novce