Koji traktor koristite?

hvala sumar,,,joj mirko nemam ja papira od 533,,na njemu je mijenjan mootor,,to mi je od pokojnog djeda traktor,,on je uvijek pricao da je 57 god,,pa sad,,sta da ti kazem,,ako je on mene slagao,,onda sam i ja vas,,

Igorr je napisao(la):
hvala sumar,,,joj mirko nemam ja papira od 533,,na njemu je mijenjan mootor,,to mi je od pokojnog djeda traktor,,on je uvijek pricao da je 57 god,,pa sad,,sta da ti kazem,,ako je on mene slagao,,onda sam i ja vas,,
Lepi traktori,nema sta.A Ferguson,da nije Englez,kad je 1957 godiste.

slikat cu sad za vikend,,pa cu vam postaviti slike,,jbg kad nema papira,,a djed je tako pricao,,ko ce sad znati da li je to tako,,

IMT 549 '87god., IMT 560 '81god.,YTO X1204 '09god....
2zf60sx.jpg

Čestitam na pronovi,i evo da napisem da ja koristim IMT 539 i ZETOR 7245 i da sam zadovoljan kako me služe sa obzirom da radim dosta i usluge drugim ljudima. Pozdrav svima

cestitam na prinovi,,samo napred :D :D :D
Post je spojen: [time]1271195702[/time]

2u4tzc2.jpg

558 '80 god,torpedo 75 '87 god i 539 2004 (bez DV) ...za sada,bice neko pojacanje uskoro

Trenutno Torpedo 55dv,Ursus 335 i Ursus 60ks a bilo ih je svakakvih kroz zivot.Opet me gnjavi jedan za Torpeda da mu prodam zapeo mu za oko a ja drzim cijenu i nepustam ni centa dolje jer mi nije sila za ::novac::.

zdravo nov sam ovde. I hteo bih da kazem sta koristim. Koristim YTO x1204,same buffalo 130 za teze poslove tanjiranje i oranje i setvospremiranje i dajc 75 i imt 558 njih koristim za lakse poslove prskanje, spartanje, setvu itd... neke slike

Nazad
Vrh