Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel na tih 18000 ima jos neka subvencija i povracaj PDV-a? Taj rus ima 80 konja ili?18000 eura.
Ko to proizvodi i koja je cena?foton europard 904
kina 24350 ali je vrh za te pare ja ga lično imamKo to proizvodi i koja je cena?
Mozes li mi reci sta vise o njemu? koje je snage, tezine? kakav je u oranju?kina 24350 ali je vrh za te pare ja ga lično imam
Za koliko novaca moze da se uzme 577 u dobrom stanju, noviji tip?ako hoces jeftinu variantu uzmi imt 558 ili 577 sa uzanim tockovima, i jedan i drugi su vrhunski oraci u idealnim uslovima
90ks težina 4500kg kao i podizna moć hidraulika tipa mono blok brzine 16 napred 8 nazad imaš slike u temi foton ja sam ga ove godine kupio novog i radio je setvospremiranje sa setvospremačem 2,9m znam da je mali ali lepo radi sa njim mogao bi i 3,6m ladno vućiMozes li mi reci sta vise o njemu? koje je snage, tezine? kakav je u oranju?
Komšo podržavamNajbolja varijanta je 2 traktora.Zbog jeftinog odrzavanja,lakoce upravljanja i male potrosnje predlazem IMT 539 i 577 naravno polovne,
jer novi na tu kolicinu zemlje tesko da mogu skoro da se isplate.
Komšo podržavam![]()