CAFEZ
Član
salas stojsic kod beske subota 21 april prezentacija KIOTI traktora sa pocetkom u 10 h
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,da upoznali smo se. A to da se K. ne mogu meriti sa yto-om i hattat-om,to ste mozda dobro rekli.... Saaaalim se! Ocigledno kioti ima bolju zavrsnu obradu,i verujem da je kvalitetniji traktor od yto-a ali to ostaje da se vidi. U svakom slucaju je moderniji i opremljeniji! E3 motor,power šutne menjač (znaaam,znam kaže se power shuttle) reverzer,opcija paljenja i gasenja p.v. dizanjem i spustanjem poluga..... Sve je to super samo malo je cena zestoka prochaskice,pa je to ono sto prvo odbije potencijalne kupce. A o'ma sledi i ne poverenje u nesto novo na trzistu. Ta dva kad spojis dobijes da kupac odlazi ili u AV ili AP eventualno Rumenacki put pa bira levu ili desnu stranu sokaka.... Ono sto je dobro i sto mi se svidja,barem meni, mogucnost kupovine sa 0% kamate. Sve u svemu zelim vam lepu prodaju traktora (množina-više komada prodatih) i da istrajete u tom jos neku godinu pa kad mi istekne gomila kredita koju imam da se i ja ponovim jednom nandžarastom pilom. Slab sam na nandžarasti kolor..... Ah da,a kako smo mi to komsije? BG_SU? I izvinjavam se za dezinformaciju oko cene+kamata.Pozdrav za Sinisu! (ovde prochask-ica, imali smo cast da se upoznamo na sajmu
)
Jaoooo koji Yto-o, to je Kina, a Kioti su iz J. Koreje i tako su i odradjeni, da ne kazem kvalitetnoSalu na stranu, ali se ne mogu meriti sa Yto-m, Hattatom ...
Kamate nisu uracunate u cenu, cak sto vise
A cene su sledece (bez PDV):
CK22H- 10.291
CK35H-13.060
DS4510-13.703
EX50H-19.571
DK551C-19.958
DX9010PC-32.287
cene su u evrima
p.s. Sinisa sto ne rece da smo komsije?![]()
Nisam trgovac ja sam studenti ne želim da se svađam samo pitam zašto se tvrdi da je Kioti bolji od ove dvojice.