samocokabree3
Član
Kako je proslo Prasenje ima li gubitka bez ukljestenja?
Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po odlucenju kazes. Da li odluciti prasad ujutru ili uvece?
Jel obavezno ponavljanje osemenjavanja,znači ja platio 1700 dinara,ujutru pa još toliko uveče??ja odlucujem ujutro, i naravno da se racuna od momenta zalucenja, ako krmacu odlucis u ponedeljak ujutro, u cetvrtak ulazi u estrus, a petak jutro prvi put osjemenjavas, i ponavljas navece.
Ala je ovo napravljeno,super izgledaVredi li ovo čemu?
Poslato sa LDN-L21 uz pomoć Tapatoka
Nije obavezno, ali je sigurnije. Znaci prvi put pa posle 12 sati jos jednom. Kod nas za oba puta naplacuju ukupno 1500 dinara.Jel obavezno ponavljanje osemenjavanja,znači ja platio 1700 dinara,ujutru pa još toliko uveče??
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Kako to izgleda na skici nekoj??,kako cevi da učvrstim u zid od blokova i u pod od betona a da bude sigurno.A ujedno da pitam da li ima neko polovno uklještenje na prodaju?mada mi je i kasno da to sve skockam jer joj je termin za 4-5 danaMoja preporuka da sa malom investicijom od par hiljade dinara, ugodis cev na zidovima u uglu gde krmaca spava na visini od 30cm od patosa takodje 30cm od zida.. Da bi dobio prostor u kome ce prasici ne smetano biti kada krmaca hoce da legne, Smanjuje uginulost na minimum...