Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

На меру у Метало промет Кула, цену не знам, али можеш их назвати данас раде до 12х. 025 723 266.
И ја треба да ремонтујем моју Техностројку камионку истих димензија је као и твоја.

Ljudi da li ima negde da se kupi oni kao " u" profili od jaceg lima, da se ubace daske u njih, tj krajevi dasaka? To sam vidjao na starijim kamionkama, na stranicama. Mozda neko pravi, hocu da povisim malo prikolice

Pa napraviš sam, jednu šavnu cev u dimenziji i debljini zida koja ti je potrebna isečeš s jedne strane i eto ti U profil....
Pravio sam povišenje stranica na maloj Dubravi 1.5t upravo tako, samo cev sa strane u daske, a na sredinu stranice malo duži deo, gde dođe lanac, da ne polomi daske...

Dobra stvar kod sečenja cevi je što na strani gde ulazi daska ostaje radijus pa kasnije ništa ne zapinje za taj okov.
Mislim da sam koristio cev 30x50 sa zidom 2,4 i daska colara savršeno ulazi u nju.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

A kako je najbolje napraviti gornje pomocne stranice ali da mogu lako da se skinu? Znam za varijantu da se stavi daska u cev ali je to malo zeznuto skinuti pogotovo kad nabubri od vlage. Kontam da bi najbolje bilo staviti daske u ram pa onda njega na neki prost nacin zakaciti za stub

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh